رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

طرز تهیه رب گوجه خانگی و جلوگیری از کپک زدن رب

طرز تهیه رب گوجه خانگی , طرز تهیه رب گوجه فرنگی , طرز نگهداری رب گوجه خانگیآموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه رب گوجه خانگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

۱- ابتدا گوجه ها را تمیز شسته و چرخ کنید سپس از صافی رد کنید تا تخم گوجه ها از آن جدا شود. و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد.
۲- وقتی آب گوجه کم شد و به جوش و قل قل ریز افتاد و غلیظ شد رب شما آماده است.
۳- نمک رب گوجه فرنگیمی تواند زیاد یا کم باشد ، نمک کم از کپک زدن رب گوجه جلوگیری می کند.

علت کپک زدن رب گوجه خانگی , خوشرنگ شدن رب گوجه , کپک نزدن رب گوجه فرنگی

روش دیگر

می توان برای آب انداختن گوجه ها ، بعد از شستن آن ها ، گوجه ها را چند قاچ تقسیم کرده و چند روز مقابل آفتاب گذاشت تا پوست گوجه ها از گوشت آن جدا شده و آب بیندازد. سپس با صافی پوست و تخم گوجه ها را جدا کرده و بگذارید بجوشد.

طرز تهیه ترشی زمستانی , سالاد زمستانی مجلسی , طرز تهیه سالاد زمستانی گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه خانگی , طرز تهیه رب گوجه فرنگی , جلوگیری از کپک زدن رب گوجه خانگی

طرز تهیه رب گوجه با مخلوط کن

برخی افراد که در آپارتمان زندگی می کنند ترجیح می دهند رب گوجه را با مخلوط کن یا چرخ گوشت درست کنند، برای اینکار گوجه ها را در مخلوط کن یا چرخ گوشت ریخته و نرم کنید . پوست گوجه ها با گوجه نرم می شود . سپس از صافی عبور داده و بقیه مراحل مشابه بالا می باشد. در این روش چون پوست گوجه هم استفاده می شود رب گوجه قرمز و خوشرنگ تری خواهید داشت.

علت کپک زدن رب گوجه خانگی , خوشرنگ شدن رب گوجه , کپک نزدن رب گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه خانگی , طرز تهیه رب گوجه فرنگی , طرز تهیه رب گوجه فرنگی با مخلوط کنآموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشرنگ خانگی

فوت و فن پختن و نگهداری رب گوجه فرنگی

نکته ۱: گوجه های گوشتی برای پختن رب مناسب اند ، اصلا از گوجه گلخانه ای استفاده نکنید.
نکته ۲: وقتی رب گوجه فرنگی در حال جوشیدن غلیظ شد ، دقت کنید حباب های آن شدیدا داغ هستند و ممکن است باعث سوختگی دست شوند، حتما دستکش به دست کنید.
نکته ۳: بهتر است نمک در اواخر جوشاندن به رب اضافه شود تا رنگ خوبی هم پیدا کند ، اگر در مراحل اولیه جلوی آفتاب گذاشتن نمک اضافه کنید باعث سفید شدن روی آن و کپک زدن می شود.
نکته ۴: تا وقتی درب رب ها را برای مصرف باز نکرده اید نیازی به نگهداری آن ها در یخچال نیست اما بعد از باز شدن درب آن ها ، برای جلوگیری از کپک زدگی باید در یخچال نگهداری شود تا تغییر رنگ ندهد.
نکته ۵: برای خوشرنگ شدن رب گوجه فرنگی ، کف روی آن را برندارید.
نکته ۶: یک راه دیگر برای تهیه رب گوجه خوشرنگ این است که کف و لعاب آن را گرفته و در اواخر پخت دوباره به رب اضافه کنید.
نکته ۷: بهتر است غلظت رب کم نباشد ، رب آبدار زود خراب می شود.
نکته ۸: اگر ظرف سفالی دارید ، رب را در آن نگهداری کنید ، سفال آب رب را می کشد ، به مدت ۲۴ ساعت در این ظرف نگهداری کرده و سپس به ظروف موردنظر خود انتقال دهید.
نکته ۹: برای جلوگیری از کپک زدگی رب در یخچال ، دمای آن را به دمای ۴ درجه سانتیگراد برسانید، در یخچال را زیاد باز و بسته نکنید، بیش از حد ظرفیت یخچال را پر نکنید، از قرار دادن میوه و سبزی آلوده در یخچال خودداری کنید و حتما رب را درون ظروف شیشه ای و دردار نگهدارید.

علت کپک زدن رب گوجه خانگی , خوشرنگ شدن رب گوجه , کپک نزدن رب گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی خوشرنگ و جلوگیری از کپک زدن آن

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.