رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه مجلسی

طرز تهیه کباب کوبیده بازاری,کباب کوبیده رستورانی,طرز تهیه کباب کوبیده گوسفندی
آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی و بازاری لذیذ و خوش طعم

به گزارش رویونیز کباب کوبیده از غذاهای اصیل ایرانی است که قدمت آن به زمان ناصرالدین شاه قاجار برمی گردد. کباب کوبیده را می توان با گوشت گاو و گوسفند یا گوشت مرغ تهیه کرد اما خوشمزه ترین نوع آن استفاده از گوشت گوسفندی می باشد. کباب کوبیده را با سماق ، سبزی و پیاز سرو می کنند. در ادامه روش پخت و طرز تهیه این غذای لذیذ ایرانی را آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

کباب کوبیده خوشمزه,کباب کوبیده خانگی,;fhf ;,fdni,طرز تهیه کباب کوبیده در منزل

مواد لازم برای کباب کوبیده بازاری و رستورانی

گوشت گاو (ران) »»= ۱/۴ کیلو (۲۵۰ گرم)
دنبه گوسفند »»= ۱/۴ کیلو (۲۵۰ گرم)
قلوه گاه گاو »»= ۳۰۰ گرم
زعفران »»= نصف قاشق چایخوری
پیاز »»= ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل »»= به مقدار لازم

طرز تهیه کباب ترکی,کباب ترکی خانگی,کباب ترکی با گوشت چرخ کرده,کباب ترکی رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده بازاری,کباب کوبیده رستورانی,طرز تهیه کباب کوبیده گوسفندی

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی و بازاری

۱٫ابتدا پیاز را خیلی ریز کرده (یا چرخ کنید) روی آن نمک پاشیده و مدت حدود ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از گذشتن زمان موردنظر، اگر مشاهده کردید داخل پیاز آب جمع شده است یا به اصطلاح، پیاز آب انداخته، آب پیاز را بگیرید.
۲٫ مواد گوشتی ذکر شده (ران و قلوه گاه گاو و دنبه) را خوب چرخ کنید، نمک به آن اضافه کرده و سپس ورز بدهید (۱۰ تا ۱۵ دقیقه). ترکیب گوشتی آماده شده را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
۳٫گوشت و پیازی که از قبل آماده کرده اید را با هم ترکیب کرده و ادویه جاتی از قبیل نمک، فلفل و زعفران ساییده شده را به آن اضافه کنید. سپس همه مواد را داخل چرخ گوشت چرخ کنید، پس از آن دوباره مواد را خوب ورز بدهید تا مخلوط چسبنده ای ایجاد شود.
۴٫مایه کباب کوبیده آماده شده است. حالا زمان به سیخ زدن کوبیده می باشد. قبل از هر کاری، مقداری دست خود را با آب مرطوب کرده و سپس کم کم از مایه کباب کوبیده برداشته، به صورت دوک درآورده و روی سیخ را بپوشانید.
۵٫ در پایان کار،دوباره دست خود را مرطوب کرده و روی سیخ فشار دهید تا رد انگشتان روی کباب بماند. سپس ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید.
۶٫ بهتر است بعد از تمام شدن کار سیخ ها، همه آن ها را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۷٫ زمان کباب کردن کوبیده فرا رسیده است! سیخ های کباب را روی ذغال قرار دهید و با بادبزن نیز باد بزنید. دقت کنید لازم است تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد، کار باد زدن را ادامه دهید، اما بعد از برشته شدن گوشت، دیگر نیازی به بادبزن نیست.

طرز تهیه کباب ترکی,کباب ترکی خانگی,کباب ترکی با گوشت چرخ کرده,کباب ترکی رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده بازاری,کباب کوبیده رستورانی,طرز تهیه کباب کوبیده گوسفندی

نکات سرآشپز برای پخت کباب کوبیده بازاری خوشمزه

نکته ۱: دقت کنید که تهیه کباب کوبیده، فقط با گوشت گوساله و گاو امکان پذیر نیست و علت آن هم کم بودن مقدار چربی گوشت گاو و گوساله می باشد. می توانید برای گوشت، از گوشت خالص گوسفند یا ترکیب گوشت گوسفند و گوساله و گاو استفاده کنید.
نکته ۲: اگر می خواهید مشکل ریختن کباب ها از سیخ پیش نیاید، می توانید به مایه کباب خود یک یا دو عدد تخم مرغ بیفزایید.
نکته ۳: کباب کوبیده را هم می توان با برنج سرو کرد یا با نان میل نمود. اگر از نان استفاده می کنید، بهترین و خوشمزه ترین نان برای کباب کوبیده، نان سنگک با سبزی معطر و ریحان می باشد.
نکته ۴: تزیین کباب کوبیده از جمله مواردی است که هر آشپز حرفه ای به آن توجه خاصی دارد. حتما از سبزیجات، گوجه فرنگی، لیمو و… برای تزیین غذا استفاده کنید.
نکته ۵: کباب کوبیده بناب از جمله مشهورترین انواع کباب است.
نوش جان!

کباب کوبیده خوشمزه,کباب کوبیده خانگی,;fhf ;,fdni,طرز تهیه کباب کوبیده در منزل

کباب کوبیده,طرز تهیه کباب کوبیده مخلوط,دستور تهیه کباب کوبیده
آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه اصل و ایرانی

طرز تهیه کباب ترکی,کباب ترکی خانگی,کباب ترکی با گوشت چرخ کرده,کباب ترکی رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی خوشمزه و بازاری مخصوص

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.