آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ جو پرک با قارچ
به گزارش رویونیز ، سوپ جو پرک از سوپ های خوشمزه و مقوی است که می توان به عنوان وعده کامل غذایی در هوای سرد یا افطاری های ماه رمضان تهیه کرد و به همراه اعضای خانواده میل کنید. در ادامه روش پخت و طرز تهیه آن را آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
هویج »»= ۲ عدد
سیب زمینی »»= ۱ عدد
پیاز »»= ۱ عدد
جو پرک خیس خورده »»= ۱ پیمانه
قارچ خرد شده »»= ۱ پیمانه
عصاره مرغ »»= ۲ عدد
جعفری خرد شده »»= ۲ قاشق غذاخوری
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ جو پرک با قارچ
۱- ابتدا سیب زمینی و هویج و پیاز را خرد کنید.
۲- پیاز را داخل روغن تفت داده و سیب زمینی و هویج را اضافه کنید.
۳- سپس قارچ را به مواد اضافه کرده و همگی را با هم تفت می دهیم تا هیچ آبی در ظرف باقی نماند.
۴- حالا عصاره مرغ به همراه ۳ لیوان آب به مواد اضافه کرده و منتظر می مانیم تا هویج و سیب زمینی بپزد.
۵- مدتی بعد هویج ها را امتحان کنید، اگر نرم شده، جوپرک را به سوپ اضافه کنید. دقت کنید که جو پرک را از قبل خیس کرده باشید.
۶- ادویه جاتی مانند نمک و فلفل، جعفری و آبلیمو به سوپ جو پرک اضافه کرده و شعله گاز را کم کنید تا مدت کمی در حد چند دقیقه بپزد. کل زمان پخت سوپ جو پرک، از ابتدا تا انتها، یک ربع ساعت می باشد.