رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

طرز تهیه قهوه ترک خوشمزه به همراه فوت و فن و نکات مهم هنگام سرو قهوه

طرز تهیه قهوه ترک حرفه ای روی گاز و فوت و فن خوشمزه شدن قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک,طرز تهیه قهوه ترک روی گاز,فوت و فن قهوه ترک
آموزش مرحله به مرحله تهیه نوشیدنی ها و طرز تهیه قهوه ترک خوشمزه

مواد لازم برای قهوه ترک

پودر قهوه کاملا ریز: ۱ قاشق مرباخوری
آب سرد: ۱ فنجان
شکر: ۱٫۵ قاشق مرباخوری ( در صورت تمایل)

شربت زنجبیل,طرز تهیه نوشیدنی ترک سیگار,شربت ترک سیگار

طرز تهیه قهوه ترک,طرز تهیه قهوه ترک روی گاز,فوت و فن قهوه ترک
آموزش مرحله به مرحله تهیه نوشیدنی ها و طرز تهیه قهوه ترک خوشمزه

دستور تهیه قهوه ترک

۱- قهوه ، آب و شکر را در ظرف قهوه جوش ریخته و هم بزنید. سپس ظرف را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا به جوش برسد و کف آن بالا بیاید، این مرحله حدود ۳ یا ۴ دقیقه طول می کشد.
۲- به محض آن که کف قهوه ترک ظاهر شده و بالا آمد، قهوه جوش را از روی شعله بردارید. دقت کنید این کار را قبل از اینکه قهوه چند جوش بزند انجام دهید.
۳- خامه قهوه ترک (کف قهوه) را جدا کرده و داخل هر فنجان مقداری بریزید، سپس فنجان ها را با قهوه پر کنید.

شربت زنجبیل,طرز تهیه نوشیدنی ترک سیگار,شربت ترک سیگار

طرز تهیه قهوه ترک,طرز تهیه قهوه ترک روی گاز,فوت و فن قهوه ترک

نکات طرز تهیه قهوه ترک روی گاز

نکته ۱: به ازای هر نفر ، ۱ قاشق مرباخوری قهوه و ۱٫۵ قاشق مرباخوری شکر به همراه یک فنجان قهوه خوری آب سرد به مواد اضافه کنید.
نکته ۲: اگر قهوه با شیر دوست دارید، می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید.
نکته ۳: خامه قهوه بسیار مهم است، برای بهتر شدن آن بهتر است حتما از ظروف قهوه جوش استفاده کنید که دهانه آن ها نسبت به ظروف شیر داغ کن باریک تر بوده و خامه قهوه بهتری درست می شود.
نکته ۴: مرغوب بودن قهوه ترک بسیار اهمیت دارد.
نکته ۵: استفاده از شکر به ذائقه افراد بستگی دارد، با توجه به سلیقه فرد می توان مقدار شکر را کم یا زیاد یا کلا حذف کرد.
نکته ۶: بعد از برداشتن قهوه جوش از روی شعله، سریع آن را داخل فنجان ها نریزید، بلکه اجازه دهید قهوه های داخل آن ته نشین شود.
نکته ۷: اگر از آب سرد استفاده نکنید، خامه قهوه خوبی نخواهید داشت.
نکته ۸: برای بیشتر شدن خامه قهوه ، بعد از گذاشتن روی شعله، آن را هم نزنید.

قهوه ترک,قهوه ترک حرفه ای,طرز تهیه قهوه ترک فوری

نکات مهم در سرو قهوه ترک

نکته ۱: هنگام سرو قهوه یک لیوان آب سرد هم همراه آن بگذارید، نوشیدن آب قبل از قهوه باعث می شود طعم قهوه بهتر چشیده شود.
نکته ۲: از سرو تفاله ته قهوه جوش خودداری کنید.

قهوه ترک,قهوه ترک حرفه ای,طرز تهیه قهوه ترک فوری

طرز تهیه قهوه ترک حرفه ای روی گاز و فوت و فن خوشمزه شدن قهوه ترک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.