به گزارش رویونیز اگر دیشب در خواب عقرب دیده اید یا یکی از نزدیکان شما با دیدن عقرب در خواب به شدت ترسیده و می خواهد تعبیر خواب خود را بداند، با خواندن مطلب زیر از تفسیر معبران درباره عقرب آگاه خواهید شد.
امام صادق
تعبیر خواب عقرب سه چیز می تواند باشد:
حسود – دشمن – خبر چین
تعبیر خواب عقرب زرد : اگر کسی در خواب عقرب بزرگی را به رنگ زرد ببیند بطور کلی بر خلاف ظاهر قضیه و ترسی که اکثر مردم از عقرب دارند دلیل بر رهایی از رنج و درد در زندگی دنیوی است.
آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه
انبه رسیده: ۲ کیلوگرم
سرکه : ۱ لیوان
شکر: ۴۰۰ گرم
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
زیره: ۱ قاشق چایخوری
هل: ۷ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سیاه دانه: ۲ قاشق چایخوری
سیر: ۲ حبه
زنجبیل: ۱ تکه
۱- ابتدا انبه های رسیده را پوست گرفته و خرد کنید، دانه های هل را از غلافشان خارج کنید.
۲- یک تکه ۸ سانتیمتری زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده کنید. سیرها و فلفل چیلی را نیز پوست گرفته و خرد کنید.
۳- شکر را داخل سرکه ریخته و در قابلمه بزرگ روی شعله متوسط قرار دهید و هم
بزنید تا شکر کاملا حل شود. بگذارید سرکه بجوشد تا چند سانتیمتر حجم کم
شود.
۴- دانه های زیره ، تخم گشنیز و هل را داخل تابه برشت کنید تا عطر آن بلند
شود، سپس آن ها را با فلفل چیلی مخلوط کرده و با هاون بکوبید.
۵- تکه های انبه ، سیاه دانه ، نمک و مخلوط ادویه ای که آماده کرده اید را به سرکه اضافه کنید.
۶- سپس زنجبیل رنده شده و سیر را اضافه کرده و بگذارید تا مواد بجوشند. سپس
شعله گاز را کم کرده تا حدود ۱ ساعت بپزد. در ۱۰ دقیقه آخر فلفل چیلی قرمز
زا اضافه کنید.
۷- ترشی انبه را داخل ظرف شیشه ای ریخته و در آن را محکم ببندید.
مواد لازم
انبه کال: ۲ کیلوگرم
تمبر هندی: ۲ قاشق سوپخوری
سرکه: ۱ لیوان
نمک: به مقدار لازم
هویج: ۱ عدد
میخک ، پودر هل ، گرم ماسالا ، زیره : هر یک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل ، سیاه دانه ، زردچوبه و تخم شنبلیله: هریک ۱ قاشق مرباخوری
لیمو ترش: ۴ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه ترشی انبه جنوبی
طرز تهیه
۱- ابتدا انبه ها را شسته و خرد کنید، تخم آن را جدا کنید ، اما لازم نیست
قسمت سفت انبه را جدا کنید زیرا وقتی ترشی درست شود خودش جدا می شود.
۲- سرکه را همراه تمبر هندی کاملا بجوشانید و بعد ادویه ها را به آن اضافه
کرده و انبه را داخل شیشه ای که هوا نکشد بریزید. لابه لای آن از هویج خرد
شده و لیموی نصف شده و هسته گرفته اضافه کنید.
۳- پس از اینکه مخلوط تمر هندی خنک شد با روغن مخلوط کرده و روی آن بریزید .
۴- درب ظرف را محکم بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید، ترشی انبه کال پس از گذشت سه تا چهار ماه آماده می شود.
با توجه به اینکه میوه اصلی این ترشی انبه می باشد لازم به توضیح است
انبه فواید شگفت انگیزی دارد. که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– منبع ویتامین C و پتاسیم
– کاهش دهنده فشار خون
– منبع غنی آهن
– درمان کم خونی
– ضد سرطان
– دارای خاصیت آنتی اکسیدانی
– بهبود سیستم ایمنی بدن
آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه خیارشور خوشمزه و ترد
خیار قلمی: ۲ کیلو
سبزی ( ترخون ، شوید، مرزه و جعفری): ۲۵۰ گرم
سیر: ۱ بوته
فلفل تند: ۶ عدد
تخم گشنیز: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: ۱ پیمانه
آب: ۱۴ تا ۱۵ پیمانه
سرکه: ۱ پیمانه
۱- ابتدا خیارها را شسته و بگذارید آب آن برود و خشک شود، سپس سبزی را نیز شسته و بگذارید آبش گرفته شود.
۲- آب را داخل قابلمه ریخته و نمک و سرکه را به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید.
۳- برای اینکه خیارشور شما زودتر آماده شود، با خلال دندان در خیارها چند سوراخ ایجاد کنید تا پوک نشود و سریع تر درست شود.
۳- خیارها را داخل شیشه تمیز ریخته و به صورت لای به لای سبزی سیر و فلفل نیز به آن اضافه کنید تا شیشه پر شود.
۴- بالاترین لایه خیارشور را با سبزی پوشانده و تخم گشنیز و چند عدد نخود را روی خیارها بپاشید. ( نخود برای ترد شدن خیار توصیه می شود)
۵- آب جوشیده را به شیشه اضافه کنید و در آن را محکم ببندید. دقت کنید شیشه خیارشور را در جای خنک نگهداری کنید تا رنگ خیارها تغییر نکند.
پودر ژله: ۴ بسته
روغن گیاهی: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
۱- ابتدا دقت داشته باشید هنگام خرید پودر ژله از ۴ بسته به رنگ های مختلف تهیه کنید.
۲- قالب ۲۲۰۰ میلی لیتری ژله را با روغن گیاهی چرب کنید سپس اولین لایه ژله را درست کرده و داخل قالب بریزید.
۳- قالب را داخل یخچال گذاشته و بگذارید ژله بگیرد.
۴- سپس وقتی لایه ژله اول گرفت، لایه بعدی را روی آن اضافه کنید، دقت کنید
زمانی که لایه قبلی در حال گرفتن است، ژله بعدی را آماده کرده و قبل از
اینکه لایه قبلی کاملا سفت شود، لایه بعدی را روی آن اضافه کنید.
۵- این کار را با لایه های بعدی هم تکرار کنید.
۶- بگذارید ژله کاملا ببندد و آماده شود، سپس روی ظرف موردنظر خود برگردانده و سرو کنید.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی
مرغ (ران یا سینه ) : به تعداد لازم برای هر فرد
آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد سوخاری: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
پودر سیر: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سبزی شامل ترخون خشک، جعفری خشک، پونه کوهی: هر یک ۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
دانه کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی مجلسی
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
برگ بو: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری
۱- ابتدا قطعات مرغ را با روغن زیتون ، آبلیمو ، زعفران ، برگ بو و نمک و
فلفل مخلوط کرده و برای مزه دار شدن به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. در
این صورت مرغ پس از پختن سفت هم نمی شود.
۲- سپس مرغ را داخل قابلمه آب ریخته و مقداری پیاز و سیر داخل آن بریزید و
بگذارید حدود یک ربع بپزد، نیم پز شود کافیست. می توانید زردچوبه و ادویه
کاری هم به آن اضافه کنید.
۳- مرغ را آبکش کنید و بگذارید خنک شود. داخل آرد سوخاری موادی مانند
سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد به
همراه نمک ریخته و مخلوط کنید.
۴- بعد از سرد شدن مرغ ، قطعات مرغ را کمی با آب مرطوب کنید، سپس داخل آرد
سفید بغلتانید . در مرحله بعد داخل تخم مرغ غلتانده و در آخر در آرد سوخاری
بغلتانید.
۵- حالا داخل تابه مقدار زیادی روغن ریخته و بعد از داغ شدن ، قطعات مرغ را
داخل آن قرار دهید، حرارت را متوسط کرده و درب تابه را بگذارید تا حدود ۳
تا ۵ دقیقه مرغ ها سوخاری شود.
۶- وقتی مرغ ها به رنگ قهوه ای روشن شدند و همه قسمت های آن ها سوخاری شد را از تابه برداشته و روغن آن را بگیرید و سرو کنید.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرغ کنتاکی خوشمزه