آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه کوکوی ماکارونی مجلسی
ماکارونی فرم دار: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
سوسیس: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سس گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه: ۸۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: ۲۵۰ گرم
۱- ابتدا ماکارونی را در ظرف آبی ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد، ۲ قاشق نمک نیز به قابلمه اضافه کنید.
۲- بعد از نرم شدن ماکارونی ها، آن را آبکش کنید. بعد از آبکش کردن طعم آن را بچشید که شور نباشد.
۳- پیاز را خرد کرده و در تابه روغن تفت دهید، سپس فلفل دلمه را خلالی خرد کرده و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.
۴- سوسیس ها را خرد کرده و به همراه سس گوجه، نمک و فلفل به مواد پیاز داغ اضافه و تفت دهید.
۵- حالا ماکارونی های سرد شده را با مواد پیاز داغ مخلوط کرده و تخم مرغ را به مایه کوکوی ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
۶- مقادری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس
مایه کوکو ماکارونی را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.
۷- وقتی یک سمت کوکوی ماکارونی سرخ شد آن را برگردانید و سمت دیگر را نیز سرخ کنید.
پگاه آهنگرانی و مصطفی زمانی در فیلم سارا و آیدا
پگاه آهنگرانی ازدواج نکرده و مجرد است . مدتی است خبر ازدواج پگاه آهنگرانی و مصطفی زمانی در برخی سایت ها منتشر شده که صحت نداشته و شایعه است.
مصطفی زمانی و ترانه علیدوستی در سریال شهرزاد
آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان: ۱ کیلو (قلمی)
سیر: ۳۰۰ گرم
هویج: ۲۰۰ گرم
سرکه: به مقدار لازم
فلفل سبز تند: چند عدد
سبزی ترشی: به مقدار لازم
*سبزی ترشی شامل جعفری، نعنا، ترخون و سبزی های معطر می باشد.
۱- ابتدا فلفل ، سیر ، سبزی و هویج را شسته و خشک کنید، سپس به صورت نگینی خرد کنید.
۲- سپس همه این مواد خرد شده را داخل ظرف ریخته و آب پز کنید. فقط چند قل کافیست و سپس از روی حرارت بردارید.
۳- بعد از اینکه مواد داخل ترشی بادمجان شکم پر ، سرد شد، آن ها را خوب هم زده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۴- بادمجان ها را شسته و کلاهک آن ها را بگیرید، سپس از وسط چاک دهید (طوری که به انتهای بادمجان نرسد) ، سپس شکم آن ها را با مواد آب پز سرد شده پر کنید.
۵- مواد را فشار دهید و کناره های بادمجان را به هم بچسبانید تا مواد از بادمجان بیرون نریزد.
۶- سپس بادمجان ها را به صورت افقی داخل ظرف ترشی چیده و روی آن را با سرکه بپوشانید، به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی دو انگشت بالاتر از بادمجان ها باشد.
۷- درب ظرف را محکم بسته و حدود سه روز بعد ترشی بادمجان شکم پر آماده استفاده است.
آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر با تمر هندی
اگر دوست دارید از تمر هندی در این ترشی استفاده کنید، بعد از مرحله ۵ ، سرکه را به همراه تمبر هندی به مدت ۱ ساعت خیس کرده و آبکش کنید (سرکه را دور نریزید) . سپس تمبر هندی آبکش شده را حدود ۵ دقیقه جوشانده و بگذارید تا خنک شود. حالا آن را با سرکه مخلوط کرده و روی بادمجان بریزید.
نکته ۱: این ترشی به دو روش آماده می شود، اگر مواد داخل بادمجان را آب پز کنید (مثل مراحل بالا) ترشی دو یا سه روزه درست می شود، اما اگر مواد را آب پز نکنید حدود ۱۰ یا ۱۲ روز طول می کشد.
نکته ۲: سعی کنید بادمجان ها نه زیاد درشت و نه خیلی ریز باشند. از بادمجان های با شکل متناسب استفاده کنید.
نکته ۳: هرچه رنگ بادمجان ها تیره تر باشد، ترشی خوشمزه تری خواهید داشت.
نکته ۴: می توانید بادمجان های شکم باز را قبل از استفاده با مقداری آب و نمک بپزید تا کمی نرم شود، البته اگر زیاد پخته شود شکل ترشی شما خوب نخواهد شد.
نکته ۵: دقت کنید بادمجان ها هیچ آبی نداشته باشند، آب بادمجان باعث کپک زدگی ترشی می شود.
شیک ترین مدل تزیین سالاد الویه به شکل مار برای غذای کودک با خیار شور و هویج و ذرت