مواد لازم
گل کلم : نصف عدد
هویجه : ۲ عدد
کرفس ورقه شده : ۲ شاخه
لوبیا سبز خرد شده : ۱ پیمانه
کلم پیچ خرد شده : ۱/۴ عدد
فلفل قرمز : ۳ عدد
زنجبیل تازه رنده شده : ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز : ۱ عدد
زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۵ قاشق غذاخوری
سرکه سفید : ۷ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۲ عدد
نمک : به مقدار لازم
آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه شور مخلوط گل کلم
۱-ابتدا همه مواد را داخل آبکش ریخته ، نمک بزنید و بگذارید ۴ ساعت بماند .
۲- مواد نمک زده را داخل ظرفی ریخته مقداری ادویه جات از قبیل زردچوبه ، شکر ، آبلیمو ، روغن زیتون و سرکه به آن افزوده و هم بزنید.
۳- به اندازه کافی آب در آن بریزید تا فقط طعم ها با هم مخلوط شوند. سپس در ظرف را بسته و بگذارید ۱ ساعت بماند.
۴- بعد از یک ساعت شور گل کلم شما آماده است و به مدت ۲ هفته در یخچال قابل نگهداری است.
فوت و فن درست کردن شور گل کلم
نکته ۱: دقت کنید برای هر شیشه ۱ کیلوگرمی شور ، نصف استکان سرکه کافی است البته به سلیقه افراد نیز بستگی دارد.
نکته ۲: اگر گل کلم ها را با چاقو برش دهید زیبایی خود را از دست خواهد داد.
نکته ۳: اگر شور گل کلم شور شد اشکالی ندار ، قبل از سرو کردن مقدار چاشنی مورد نیاز را داخل آب سرد بگذارید و بعد سرو کنید.
نکته ۴: دقت کنید شور گل کلم بی نمک نشود زیرا باعث می شود چاشنی زیاد ترد نشود.
نکته ۵: بهتر است از ظرف شیشه ای به جای پلاستیکی استفاده کنید.
نکته ۶: حتما همه مواد و ظرف شور کاملا خشک باشد ، زیرا کوچکترین نم باعث کپک زدن شور می شود.
نکته ۷: اگر محلول آب نمک و سرکه هنگام اضافه کردن گرم باشد ، باعث نرم شدن سبزیجات شور می شود.
نکته ۸: برای تهیه شور گل کلم از سرکه قرمز استفاده نکنید زیرا رنگ شور را تیره می کند.
نکته ۹: عدهای با قراردادن تکهای نان سنگک بر روی کلیه مواد و در دهانه ظرف از آن به عنوان مخمر استفاده میکنند .
نکته ۱۰: برای تهیه کلم شور فوری برخی معتقدند استفاده از چند عدد نخود خام در لابه لای مواد، سرعت آماده شدن شور را بالا میبرد.
نکته ۱۱: می توانید از سرکه سیب که مفیدتر است استفاده کنید که دراین صورت خوش طعم تر می شود ولی رنگ سبز خیارها را تغییر می دهد.
آموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه کیک اسفنجی
تخم مرغ: ۶ عدد
آرد قنادی : ۲ پیمانه
پودر قند : ۲ پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
آب جوش : ۱ پیمانه
۱- ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا صاف شود.
۲- سپس سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده ، سفیده تخم مرغ را با همزن دور متوسط هم بزنید ، وقتی مقداری سفید شد ، نصف پودر قند را به آن افزوده و هم بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف بیرون نریزد.
۳- زرده تخم مرغ و وانیل را به باقی مانده پودر قند مخلوط کرده و کمی هم بزنید.آب جوش را به آن افزوده و هم بزنید تا زرده نپزد. دقت کنید مرحله اضافه کردن آب جوش و هم زدن را سریع انجام دهید، آنقدر هم بزنید تا رنگ زرده کرم و کشدار شود.
۴- حالا سفیده را به آرامی به زرده اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بعد مواد آردی را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید. با لیسک مواد را از یک سمت به سمت دیگر مخلوط کنید تا مواد کاملا یکنواخت شوند.
۵- مایه کیک اسفنجی آماده است ، کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و قط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر با روغن مایع چرب کنید.
۶- حالا این مواد را در قالب مورد نظرتان بریزید به طوری که ۲/۳ قالب خالی باشد تا کیک اسفنجی پف کند.
۷- قالب را داخل فر که از قبل با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید بگذارید. تقریبا ۵۰ دقیقه منتظر بمانید تا کیک اسفنجی بپزد. با خلال دندان از پختن کیک مطمئن شوید و سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
۸- قالب را در ظرف موردنظر برگردانده و کاغذ را بردارید.
آموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر
برای تزیین کیک اسفنجی خامه ای ، بعد از خنک شدن کیک ، آن را به سه قسمت برش داده و روی برش اول مقداری شربت یا آب میوه بریزید تا کیک خیلی خشک نباشد. سپس مقداری خامه فرم گرفته روی آن ریخته و همه سطخ کیک را بپوشانید.
سپس تعدادی موز ورقه شده ، گردوی خرد شده یا مغزهای دیگر روی خامه بریزید.
سپس لایه دوم کیک را روی این سطخ قرار داده و مراحل بالا را روی آن تکرار کنید، و در نهایت لایه آخر را بگذارید و کمی کیک را فشار دهید تا مواد به هم بچسبد.
در پایان کار ، مقداری خامه روی سطح و اطراف کیک کشیده و داخل یخچال بگذارید تا ۲ تا ۳ ساعت بماند و بگیرد.
بعد از این مدت ، دوباره کیک را با خامه پوشش داده و مرتب کنید و به دلخواه خود روی کیک اسفنجی را تزیین کنید.
آموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی
برای پختن کیک در قابلمه می توانید یک فر خانگی درست کنید برای اینکار به دو تا قابلمه در دو سایز نیاز دارید که قابلمه بزرگتر کار فر را انجام می دهد بگذارید روی حرارت ده دقیقه درش را هم ببندید بعد مواد کیک تان که آماده شد داخل قابلمه کوچکتر با توجه به اندازه موادتان بریزید و سریع داخل قابلمه بزرگتر که روی حرارت بود بگذارید و در آن را هم دم کنی بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه به هیچ عنوان هم در آن را باز نکنید بعد با یک خلال چوبی تست می کنید بعد آماده شدن هم درش را برندارید تا اینکه کامل سرد شود چون پف کیک می خوابد.
نکته ۱: برای تهیه کیک اسفنجی شکلاتی و کاکائویی ، پودر کاکائو را به زرده افزوده و با آرد مخلوط نکنید.
نکته ۲: برای خوش طعم شدن و ماندگاری بالای کیک اسفنجی، تا جایی ممکن از مقدار کمتر بکینگ پودر استفاده کرده و کمبود آن را با ضافه کردن تخم مرغ به مواد اولیه جبران کنید.
نکته ۳: می توانید کف قالب را با روغن مایع کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بگذارید، دیواره ها رو مطلقا بیشتر از همان ۱ سانت چرب نکنید چرا که مانع پف خوب کیک می شود .
نکته ۴: برای تهیه کیک اسفنجی ساده بهتر است از آرد سفید مرغوب استفاده کنید و آرد را حتما سه بار الک کنید .
نکته ۵: در صورت نداشتن پودر قند می توانید شکر را آسیاب کرده و الک کنید.
نکته ۶: برای تهیه این مقدار کیک اسفنجی می توانید از دو قالب ۲۳ سانتی یا یک قالب ۲۵ سانتی با دیواره ۱۰ یا ۱۲ سانتی متری استفاده کنید .
نکته ۷: کیک اسفنجی از جمله کیک های محبوب می باشد که می توان به عنوان کیک تولد نیز در منزل تهیه کرد.
آموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی
تخم مرغ : ۲ عدد
بیسکویت پتی بور : ۱ بسته
کره : ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر قند : ۶ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ : ۱۰۰ گرم
پوست پرتقال : ۱/۴ قاشق چایخوری (رنده شده)
۱- ابتدا شکلات وکره را روی بخار آب جوش قرار دهید تا آب شوند. البته حواستان باشد آب جوش به کف ظرف شکلات نخورد.
۲- سپس پوست پرتقال رنده شده را به شکلات اضافه کنید که اختیاری است و بعد پودر کاکائو را اضافه کنید و با هم زن هم بزنید.
۳- سپس تخم مرغ ها را افزوده و مجددا با همزن خوب هم بزنید. پودر قند را اضافه کنید. بگذارید ۴ دقیقه دیگر روی حرارت باشد و بعد از روی حرارت بردارید.
۴- حالا وانیل را به مواد افزوده و بگذارید کمی خنک شود. سپس بیسکویت کمی خرده شده که دارای تکه های بزرگ بیسکویت است را به مواد افزوده و منتظر بمانید تا سفت شود.
۵- شیرینی شکلاتی را روی سلفون بگذارید و به قطر حدودا ۷ سانت بپیچید و داخل یخچال بگذارید تا خوب سفت شود.
۶- سپس از یخچال خارج کرده و سلفون را باز کنید، با کارد برش دهید. / هانی شف
آموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی شکلاتی خانگی بدون فر
نکته ۱: اگر نمی خواهید شیرینی شکلاتی تان خیلی شیرین شود از شکلات خیلی خیلی تلخ استفاده کنید ، البته می توانید به جای پودر قند از پودر بیسکویت استفاده کنید اما استفاده از شکلات تلخ توصیه می شود.
آموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی دانمارکی اصل و خانگی
مایه خمیر : ۱۰ گرم
روغن مایع : ۱ فنجان
شیر : ۱ فنجان ولرم
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
نمک : ۱ قاشق چایخوری (سرخالی)
آرد : به مقدار لازم
۱- ابتدا مایه خمیر ، شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و بگذارید عمل بیاید، سپس روغن ، نمک و سفیده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
۲- سپس آرام آرام آرد را افزوده و ۱۰ دقیقه ورز دهید تا خمیر خوب مخلوط شود. بعد خمیر را با پارچه نمناک پوشانده و یک ساعت کنار بگذارید.
۳- حالا خمیر را به شکل مستطیل باریک و بلند باز کرده و در یک سمت مستطیل کرم بریزید و رول کنید و رول را به قسمت های یکسان برش بزنید.
۴- دو طرف رول را پودر پسته بریزید تا به کرم بچسبد، و روی آن را با زرده تخم مرغ رومال کنید و خلال بادام و پسته و مغز آفتابگردان روی آن بپاشید.
۵- حالا فر را که از قبل گرم کرده اید روی دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و شیرینی دانمارکی را داخل آن بگذارید تا خمیر پف کند و بپزد و شیرینی برشته شود.
در این آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی با فر را آموزش داده ایم اما بسیاری از کاربران تمایل دارند شیرینی دانمارکی بدون فر یا در ماکروفر درست کنند ، به زودی در همین مطلب این آموزش ها را قرار خواهم داد. این شیرینی به شیرینی گل محمدی نیز مشهور می باشد.
مواد لازم
آرد ذرت : ۲ قاشق غذاخوری ( سرپر)
شیر : ۱ لیوان
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر شکر : ۲/۳ پیمانه
کره : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : به مقدار لازم
زعفران : به مقدار لازم
آموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه
۱- ابتدا آرد را با شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله گاز متوسط قرار دهید و دائما هم بزنید تا غلیظ شود. سپس زرده تخم مرغ ، پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید و دوباره روی حرارت هم بزنید.
۲- در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کرده و وقتی کرم غلیظ شد از روی شعله بردارید ، کره را به آن افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. / مابانو
عکس سفره آرایی میز شام شیک و جدید و با کلاس برای مهمان های خاص
عکس چیدمان سفره و سفره آرایی ساده و با کلاس برای دعوت خانواده همسر