عکس شیک مدل پالتو بلند دخترانه زیبا و جدید با طرح گل به رنگ سفید برفی برای ست با پوتین زنانه
عکس شیک مدل پالتو اسپرت دخترانه و زنانه به رنگ قرمز و مشکی کوتاه و بالی زانو
عکس بوت زنانه و دخترانه ساق بلند مدل چکمه زمستانی برای مناطق برفی و سرد
عکس شیک مدل پوتین و بوت ساق بلند زنانه و دخترانه بسیار شیک و مجلسی و زیبا
عکس بوت مردانه و پسرانه ساق متوسط جیر و مخمل شیک و زیبا
عکس تزیین اتاق عروس با تور و شمع و گل رز قرمز بسیار عاشقانه و رمانتیک
عکس تزیین شیک اتاق عروس و داماد در شب عروسی به رنگ سفید خالص و زیبا
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه ترد و نرم
گوشت : ۱ کیلو
پیاز : ۲ عدد
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
لیمو : ۳ عدد
ماست : ۳۰۰ گرم
فلفل سبز کبابی : به مقدار لازم
نمک ، زعفران و فلفل سیاه : به مقدار لازم
دنبه گوسفند : به مقدار لازم
۱-
ابتدا گوشت را خرد کنید ، سعی کنید گوشت را به قطعات ۲ سانتیمتری برش
دهید. برای کباب چنجه می توانید از فیله یا راسته گوسفند یا گوساله استفاده
کنید.
۲- پیاز را رنده کنید و
آبش را کامل بگیرید. سپس ماست ، آب لیموی تازه ، نمک ، فلفل و روغن زیتون
را نیز به آن اضافه کرده و مواد را کاملا هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۳- گوشت خرد شده را داخل مواد بگذارید به طوریکه تمام گوشت ها با مواد
پوشانده شوند، سپس روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت حدودا ۱۲ ساعت در یخچال
بگذارید تا گوشت مزه دار شود.
۴- بعد از این مدت ، گوشت ها را از ظرف خارج کرده و با پشت چاقو روی گوشت
ها بزنید تا صاف شوند، سپس آن ها را به سیخ بکشید. دقت کنید هر قطعه گوشت
را که به سیخ کشیدید سپس مقداری دنبه بگذارید تا کباب چنجه نسوزد.
۵- حتما شعله و دمای ذغال را خیلی ملایم کنید تا کباب چنجه خشک نشود. برای تزیین کباب چنجه می توانید از فلفل کبابی ، گوجه کبابی و پیاز استفاده کنید. همچنین به مطلب تزیین کباب مراجعه کنید.
عکس عاشقانه بوسه یواشکی دختر و پسر عاشق در فضای رویایی