عکس مدل سویشرت مردانه کلاه دار شیک با یقه زیپ دار به رنگ آبی نفتی
عکس مدل سویشرت پسرانه زیپ دار شیک و جدید طرحدا به رنگ خاکستری روشن
عکس مدل سویشرت دخترانه پاییزه شیک و جدید به رنگ مشکی برای ساده پسندها
به گزارش رویونیز اگر دیشب در خواب مدفوع دیده اید یا یکی از نزدیکان شما با دیدن مدفوع در خواب کنجکاو است تعبیر خوابخود را بداند، با خواندن مطلب زیر از تفسیر معبران درباره مدفوع آگاه خواهید شد.
امام صادق
دیدن مدفوع و اسهال در خواب اگر در جایگاه آن باشد دلیل بر ۴ چیز است:
۱٫مال حرام
۲٫گشایش و آسانی در کار
۳٫خرج کردن پول برای عیال و خانواده
۴٫برطرف شدن اندوه و غم
تعبیر خواب مدفوع حیوان : همچنین دیدن مدفوع حیوانات در خواب دلیل بر گنج و ثروت است.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آبگوشت بزباش سنتی
گوشته (گردن یا سردست ) : نیم کیلو
لوبیا سفید: ۱ لیوان
تره و جعفری: نیم کیلو
پیاز : ۱ عدد
لیمو عمانی: ۳ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آب سرد: ۴ لیتر
سیب زمینی: ۳ عدد (اختیاری)
۱- سبزی را پاک کرده و پیاز را پوست بگیرید و به ۵ قسمت تقسیم کنید.
۲- گوشت ، لوبیا و سبزی خرد کرده را داخل قابلمه بریزید، آب سرد را داخل قابلمه اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز بگذارید.
۳- پیاز و زردچوبه و فلفل و نمک را به آبگوشت اضافه کنید. سپس لیمو عمانی ها را نیز شکسته (اما خرد نکنید) و داخل قابلمه بریزید.
۴- در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. در آبگوشت بزباش نخود استفاده نمی شود.
۵- بگذارید چند ساعت آبگوشت بپزد و آماد شود، سپس سرو کنید.
آبگوشت بزباش در نقاط مختلف ایران از جمله اصفهان ، کرمان و همدان به روش های کمی متفاوت پخته می شود ، ما در این مقاله طرز تهیه آبگوشت بزباش ساده را برای شما آموزش دادیم.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آبگوشت مجلسی
نخود: ۱ لیوان
لوبیا سفید: نصف لیوان
گوشت گوسفندی (با استخوان و کمی دنبه): نیم کیلو
لیمو عمانی : ۴ عدد
پیاز : ۱ عدد درشت
آب : ۱۰ لیوان
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
سیب زمینی : ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۴ عدد
* این مقدار مواد برای ۶ نفر مناسب است.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آبگوشت سنتی
۱- ابتدا نخود و لوبیا را داخل قابلمه آب سرد ریخته و بگذارید تا روی شعله چند جوش بزند و داخل صافی بریزید.
۲- گوشت گوسفندی قطعه قطعه کرده و داخل قابلمه بریزید، ۱۰ لیوان آب داخل آن ریخته و پیاز ، نخود ، لوبیا به آن اضافه کنید.
۳- وقتی آبگوشت به جوش آمد کف آن را بگیرید، نمک ، زردچوبه و لیمو عمانی سوراخ شده را به آن اضافه کنید.
۴- شعله گاز را کم کنید و بگذارید تا گوشت ۳ یا ۴ ساعت آرام آرام بپزد.
۵- حدود نیم ساعت آخر سیب زمینی های پوست کنده را به همراه گوجه فرنگی پوست کنده به آبگوشت اضافه کنید.
۶- هنگام سرو آبگوشت ، لیمو عمانی را از آن جدا کرده و گوشت و نخود و لوبیا را بکوبید و با نان و ترشی سرو کنید.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه دیزی خوشمزه
می توانید آبگوشت را در زودپز درست کنید، برای این کار مواد لازم ( به جز سیب زمینی ) را داخل زودپز ریخته و در مراحل پایانی پختن آبگوشت در زودپز را باز کرده ، سیب زمینی را به آن اضافه کنید و دیگر در زودپز را نبندید.
مواد لازم
مرغ: ۴ تکه
سیر: ۲ حبه
لپه: ۲/۳ پیمانه
پیاز : ۱ عدد درشت
نمک ، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
پودر لیمو عمانی : ۱ قاشق غذاخوری
آب گوجه فرنگی: ۲ پیمانه
سیب زمینی: ۳ عدد
لیمو عمانی: ۲ عدد
ابتدا مرغ، سیر و پیاز خلالیشده را در کره تفت داده و لپه را نیز اضافه کرده و مجددا تفت میدهیم نمک، فلفل و زردچوبه را نیز میافزاییم. سپس آب اضافه کرده میگذاریم تا بپزد. نیمپز که شد آب گوجهفرنگی، لیموعمانی و گرد لیمو را اضافه کرده و مجددا میگذاریم بپزد. سیبزمینی را جداگانه در آب و نمک آبپز کرده و در انتها بعد از پوست کندن به غذا اضافه میکنیم.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آبگوشت مرغ
مخلوط زردچوبه ، دارچین ، فلفل سیاه ، جوز هندی ، بادیان ، میخک
به نظر خیلی ها آبگوشت ادویه ی خاصی ندارد و شاید بیشتر ما آبگوشت را فقط با زردچوبه و فلفل و برگ بو میپزیم. در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص به خودش را دارد. به همین خاطر دیزی های بیرون پز این قدر خوشمزه اند./ پارسینه
نکته ۱: بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید، پوست آن را جدا کنید تا نفخ آبگوشت کمتر شود.
نکته ۲: گوشت گوسفند بهترین گوشت برای آبگوشت است.
نکته ۳: از دنبه و دنبالچه گوسفند برای خوشمزه شدن غذا استفاده کنید.
نکته ۴: کف گوشت را حتما بگیرید.
نکته ۵: بهتر است برای آبگوشت دیزی آن را داخل دیگ سنگی بپزید.
نکته ۶: نمک گوشت را از اول پخت اضافه نکنید، اما یک پر نمک برای مزه دار شدن آن مناسب است. اضافه کردن نمک در ابتدا گوشت را تیره و دیرپز می کند.
نکته ۷: پیاز را رنده نکنید زیرا زیر دندان چندان جالب نخواهد شد.
نکته ۸: پیاز را در پایان پخت آبگوشت از آن جدا کنید.
نکته ۹: اگر دنبه در دیزی استفاده کرده اید ، آن را با نمک کوبیده و در غذا بریزید.
نکته ۱۰ : می توان سیب زمینی را با پوست یا بدون پوست به غذا اضافه کرد.
نکته ۱۱: می توان از رب گوجه نیز در پختن دیزی استفاده کرد.
نکته ۱۲: اگر از دیگ یا زودپز برای پخت آبگوشت استفاده می کنید لیموعمانی را سوراخ نکنید تا له نشود و بعد از پختن آبگوشت قبل از ریختن سیب زمینی لیموها را از آبگوشت بیرون بیاورید و آب داخل لیموها را به آبگوشت اضافه کنید و لیموها را کنار بگذارید تا همراه با آب گوشت یا گوشت کوبیده خورده شود. مراقب تخم لیموها باشید چون آبگوشت را تلخ می کند.
نکته ۱۳: موقع خرد کردن گوشت و استخوان های گوسفند مراقب باشید خرده استخوان به گوشت نچسبد چون در آب و یا گوشت کوبیده ، خرده استخوان باشد مزه آبگوشت را خراب می کند.
نکته ۱۴: در پختن آبگوشت ساده می توانید فقط از نخود استفاده کنید و نیاز به لوبیا سفید نیست.
نکته ۱۵: بعضی افرا دز لوبیا چیتی نیز در آبگوشت و دیزی استفاده می کنند.
نکته ۱۶: از گرد لیمو یا پره لیمو عمانی نیز می توان در آبگوشت استفاده کرد.