امام صادق
زن گرفتن درخواب بر چهار وجه است.
اول: بزرگی و مقام
دوم: زیادتی مال
سوم: سرحالی وآسایش
چهارم: خرمی و شادی.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرصع پلو مجلسی
برنج : ۴ پیمانه
مرغ : ۲ عدد سینه
پیاز: ۱ عدد متوسط
خلال پسته : ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران آب شده : ۳ قاشق غذاخوری
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال : ۲ قاشق غذاخوری
هویج سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوری
کشمش: ۳ قاشق غذاخوری
زرشک: ۳ قاشق غذاخوری
کره : ۵۰ گرم
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و دارچین: به مقدار لازم
۱- ابتدا برنج را از چند ساعت قبل شسته و بگذارید خیس بخورد.
۲- مقداری روغن داخل تابه ریخته و مرغ را داخل روغن تفت دهید ، سپس پیاز ،
زردچوبه ، زعفران و دارچین را به آن بیفزایید و تفت دهید و سپس مقداری آب و
نمک نیز اضافه کنید و بگذارید بپزد.
۳- زرشک و کشمش را در ظروف جداگانه در مقدار کمی کره تفت دهید . به زرشک مقداری زعفران نیز اضافه کنید.
۴- سپس به سراغ خلال بادام و پسته رفته و در مقداری آب به صورت جداگانه خیس
کنید تا کمی نرم تر شوند، سپس آن ها را همراه با زعفران و گلاب در کره تفت
دهید.
۵- هویج را شسته و به صورت خلالی خرد کنید ، سپس با مقداری شکر ، آبلیمو کره تفت دهید.
۶- خلال پوست پرتقال ( یا نارنج ) را از قبل خیس کنید ، بعد از چند بار جوشاندن و آب آن را عوض کردن با شکر و کره تفت دهید.
۷- برنج را در قابلمه آب ریخته و بگذارید بجوشد و نرم شود سپس آبکش کرده و دم کنید.
۸- وقتی برنج دم کشید ، آن را داخل دیس کشیده و سینه مرغ را ریش ریش کنید و
روی برنج بریزید ، سپس یک لایه برنج دیگر ، یک لایه مواد را به صورت
جداگانه روی برنج اضافه کنید تا مرصع پلو خوشمزه آماده شود.
مرصع پلو از غذاهای اصیل قزوین می باشد و به خاطر مواد رنگی که در آن به کار رفته نام مرصع یا جواهر را گرفته است. با توجه به جستجویی که من انجام دادم طرز تهیه مرصع پلو قزوینی تقریبا مشابه مرصع پلو شیرازی می باشد که در بالا توضیح دادم.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرصع پلو شیرازی خوشمزه
عکس عروسی بهاره رهنما و همسر دومش امیر خسرو عباسی
نمناک: بهاره رهنما برای بار دوم ازدواج کرد و امیرخسرو عباسی همسر دوم بهاره رهنما است ، مراسم ازدواج آنها روز چهارم شهریورماه برگزار شد.
گوشت : ۹ کیلو (ران گوسفند یا نرمه گوساله)
بلغور گندم: تقریبا ۱۷ کیلو
شکر و دارچین: به مقدار لازم
نمک: ۳۰۰ گرم
روغن محلی: به مقدار لازم
*این مقدار مواد برای ۱۰۰ نفر کافیست.
* حیلم یا هلیم از جمله غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که در انواع مختلف به صورت خانگی و رستورانی تهیه شده و به عنوان نذری ماه محرم ، سحر و افطار ماه رمضان و صبحانه مصرف می شود.
۱- ابتدا گوشت را داخل قابلمه پر از آب ریخته و مقداری نمک در آن بریزید و بگذارید کاملا بپزد ، کف گوشت را دائما بگیرید.
۲- بلغور گندم را خوب پاک کرده و بشویید و داخل قابلمه دیگری به همراه مقدار زیادی آب بریزید ( برای تعیین مقدار آب به ازای هر نفر ۳ تا ۴ پیمانه آب بریزید) و بگذارید بپزد.
۳- در طول پختن بلغور ، حتما هر چند لحظه هم بزنید تا ته نگیرد ، زیرا بلغور گندم سریع ته نشین و سنگین می شود.
۴- بعد از اینکه بلغور کاملا پخت آن را در سبد آبکش کنید و با پشت ملاقه و کمی آب جوش کاری کنید تا بلغورها کاملا صاف شده و کمی دانه بلغور باقی بماند مجددا کمی آب جوش روی بلغور بریزید که لعابی در آن باقی نماند.
۵- سپس قابلمه را روی شعله بگذارید ، گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و به بلغور که قبلا صاف کردید اضافه کنید، شعله گاز را متوسط کرده و نمک را به حلیم اضافه کنید.
۶- تا وقتی حلیم بپزد دائما حلیم را هم بزنید تا ته نگیرد.
۷- برای تزیین حلیم از روغن محلی ، شکر ، دارچین استفاده کنید.
عکس تبریک عید قربان با تصویر پسر بچه خیره شده به ماکت کعبه درخشان و زیبا
عید قربان از اعیاد و مراسم مذهبی مسلمانان است که میان شیعه و سنی به صورت مشترک برگزار می شود. تاریخ عید قربان روز ۱۰ ذوالحجه سال ۱۴۳۹ برابر با روز جمعه ۱۰ شهریور ماه سال ۱۳۹۶ می باشد.
عکس عید قربان مبارک با متن عید قربان روز بندگی و بخشودگی مبارک و تصویر کعبه
همانطور که در احادث و روایات متعدد ذکر شده در این روز حضرت ابراهیم به
فرمان خداوند مامور می شود تا فرزندش اسماعیل را قربانی کند. حضرت ابراهیم
به اطاعت از فرمان پروردگار اسماعیل را برای قربانی آماده کرده و هنگامی
که سر حضرت اسماعیل را روی زمین گذاشت تا با تیغ تیز سر او را ببرد، تیزی
چاقو بر گردن اسماعیل اثر نکرده و جبرئیل قوچی را از جانب خداوند برای
قربانی نزد حضرت ابراهیم آورد.
به همین مناسبت هر ساله بسیاری از مسلمانان جهان در این روز مراسم قربانی
را انجام می دهند. همچنین تمام مسلمانانی که در مراسم حج به سر می برند
واجب است در این روز مراسم قربانی کردن را به جا آورند. حاجیان در این روز
پس از به پایان رساندن مناسک حج، حیوانی را ذبح میکنند و پس از قربانی
آنچه بر آنان در حال احرام، حرام شده بود – مانند نگاه کردن در آینه، گرفتن
ناخن و شانه زدن مو -، حلال میگردد و با توجه به اینکه حج، یکی از
عبادتهای بسیار مهم در اسلام است، توانایی به انجام رساندن آن نیز برای هر
مسلمانی بسیار شادی آور است، در نتیجه، روزی که پس از انجام وظایف سنگین
حج، به عنوان جایزه الهی و اتمام احرام پیش میآید را عید میدانند.
کارت پستال عید قربان زیبا و ساده با عکس کعبه
-نماز عید قربان
-غسل روز عید قربان
-دعای ندبه و دعاهای وارده
-قربانی کردن