آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه
تخم مرغ : ۲ عدد
سیب زمینی : ۵ عدد
پیاز : ۱ عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
*با این مقدار مواد تقریبا ۱۶ عدد کتلت به دست می آید.
۱-
ابتدا ۲ تا از سیب زمینی ها را به مدت ۴۵ دقیقه آب پز کنید، بعد از خنک
شدن در یخچال ، پوست آن ها را گرفته و بسیار ریز رنده کنید.
۲- سه عدد سیب زمینی باقی مانده را به صورت خام پوست کنده و ریز رنده کنید و آب آن را دور می ریزید.
۳-
حالا پیاز را نیز ریز رنده کرده و آبش را دور بریزید. پیاز و سیب زمینی ها
را با هم مخلوط کرده ، سپس تخم مرغ ، فلفل، زردچوبه و نمک را به آن اضافه
کنید و هم بزنید.
۴- روغن را در تابه داغ کنید و کتلت ها را داخل آن سرخ کنید. بهتر است شعله متوسط یا تقریبا کم باشد. برای پختن کامل کتلت، درب ماهی تابه را بگذارید.
کتلت اصل معمولا بدون گوشت است اما بسیاری افراد به دلیل طعم کبابی گوشت در کتلت ، دوست دارند کتلت با گوشت درست کنند. در اینصورت اغلب نام آن را شامی می گذارند که در مطلب طرز تهیه شامی می توانید روش های مختلف پخت آن را مطالعه فرمایید.