رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی و ذغالی با سس مخصوص

جوجه کباب,طرز تهیه جوجه کباب,طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی,طرز تهیه جوجه کباب ماستی
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه جوجه کباب مجلسی و بازاری

مواد لازم جوجه کباب

سینه مرغ »»=نیم کیلو
سس مایونز »»= ۱ قاشق غذاخوری
پیاز »»= ۱ عدد
گوجه فرنگی »»= ۴ عدد
پودر سیر »»= نصف قاشق چایخوری
کره »»= به مقدار لازم
زعفران دم کرده »»= به مقدار لازم
نمک و فلفل »»= به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب بازاری,جوجه کباب در فر,جوجه کباب ذغالی,jujeh kabab

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی,جوجه کباب با سس مایونز,جوجه کباب با ماست

طرز تهیه جوجه کباب

۱- پیاز را ریز خرد کنید و به سینه مرغ که در اندازه های دلخواه و به صورت قطعات پهن برش خرد کرده اید اضافه کنید و هم بزنید.
۲- سپس سس مایونز را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید، بعد زعفران دم کرده ، آبلیمو تازه ، نمک ، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید. سپس روی ظرف سلفون کشیده و به مدت حدود ۵ یا ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
۳- مواد را از یخچال خارج کنید سینه های مرغ را روی سطح و به صورت ردیفی قرار دهید. و سیخ را از یک طرف داخل سینه های مرغ کنید به طوری که همه تکه های مرغ به سیخ کشیده شوند و بینشان فاصله ای نباشد.
۴- گوجه ها را نیز از وسط دو نیم کرده و به سیخ بکشید. سپس سیخ جوجه کباب و گوجه کباب را روی حرارت ذغال از قبل داغ شده قرار داده و کباب کنید.
۵- در طول کباب کردن جوجه کباب ، سیخ ها را برگردانید تا خوب بپزد. می توانید هر از گاهی با قلمو مقداری سس مخصوص جوجه کباب ( که در ادامه آموزش داده ایم) روی جوجه کباب ها بمالید.
۶- بعد از پختن جوجه کباب ها ، بقیه سس را روی آن ها ریخته و از روی ذغال بردارید.
۷- برای تزیین جوجه کباب می توانید از کلم بنفش ، فلفل کباب شده و گوجه کباب استفاده کنید یا به مطلب تزیین کباب سری بزنید.

طرز تهیه جوجه کباب بازاری,جوجه کباب در فر,جوجه کباب ذغالی,jujeh kabab

سس جوجه کباب,مایه جوجه کباب,سس مخصوص جوجه کباب,مزه دار کردن جوجه کباب
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه

سس مخصوص جوجه کباب

مقداری کره را روی حرارت بخار آب بگذارید تا ذوب شود ، سپس ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.