رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

رویان

مدل لباس ، آشپزی ، فال ، عکس پروفایل ، عکس های خفن و جالب ، بیوگرافی بازیگران

طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه شمالی و مازندرانی

بادمجان شکم پر,طرز تهیه بادمجان شکم پر مازندرانی,بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه

مواد لازم بادمجان شکم پر

بادمجان »»= ۶ عدد
گوشت چرخ کرده »»= ۳۰۰ گرم
جعفری »»= ۲ قاشق سوپخوری
پیاز »»= ۱ عدد
نمک و فلفل »»= به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی  »»=۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم

طرز تهیه بادمجان دلمه ای شکم پر,بادمجان شکم پر بدون گوشت,fhnl[hk a;l \v

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی,بادمجان شکم پر با رب انار,بادمجان شکم پر در فر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

۱- ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود ، سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ افزوده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند، حالا ادویه ، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید.
۲- قارچ از قبل سرخ شده ، جعفری ، رب گوجه و در صورت تمایل مقداری گردو به مواد اضافه کرده و بگذارید مواد با هم کمی بپزد، سپس از روی شعله بردارید.
۳- سپس به سراغ بادمجان ها رفته و بعد از گرفتن پوست آن ها ، به آن ها نمک بزنید، حدود ۳۰ دقیقه کنار بگذارید و بعد آن ها را در روغن داغ سرخ کنید.
۴- بعد از اینکه روغن بادمجان ها جدا شد ، شکم بادمجان ها را با چاقو برش داده و باز کنید، سپس مایه گوشتی را داخل آن بریزید و در آخر مقداری پنیر پیتزا روی آن ریخته و آن را پر کنید.
۵- بعد از آماده شدن بادمجان شکم پر ، آن ها را در ظرف فر بگذارید، و داخل فر که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه گرم کرده اید بگذارید تا حدود یک ربع بماند.
۶- سپس آن را از فر خارج کرده و میل نمایید.

ناگت مرغ,طرز تهیه ناگت مرغ با پفک,ناگت مرغ با پنیر پیتزا,ناگت مرغ ترد خانگی

بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون فر,بادمجان شکم پر مجلسی
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی

بادمجان شکم پر با رب انار

مازندرانی ها بادمجان شکم پر را به سبک متفاوتی درست می کنند ، می توان در بادمجان شکم پر بدون گوشت و از سبزیجاتی همچون چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر به اندازه یک پیمانه استفاده کرده و در حین تفت دادن مواد ، نیم پیمانه رب انار نیز به آن اضافه کرد. این غذا به دلیل استفاده از رب انار طعم ترش و شیرین بسیار خوشمزه ای خواهد داشت.

طرز تهیه بادمجان دلمه ای شکم پر,بادمجان شکم پر بدون گوشت,fhnl[hk a;l \v

طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه پنیری و ساده با گوشت و رب انار

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.