آموزش آشپزی و طرز تهیه کوفته قلقلی
به گزارش رویونیز ، کوفته از جمله غذاهای معروف ایرانی است که به روش های مختلف درست می شود. از جمله می توان بهکوفته قلقلی ، کوفته تبریزی و کوفته برنجی اشاره کرد. در ادامه روش پخت و طرز تهیه کوفته قلقلی را آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
گوشت چرخ کرده »»= ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی »»= ۳۰۰ گرم
تخم مرغ »»= ۱ عدد
پیاز »»= ۲ عدد ( ۱عدد متوسط و ۱ عدد کوچک)
روغن »»= به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه »»= به مقدار لازم
آب »»= به مقدار لازم
گوجه فرنگی »»= ۲ عدد
رب گوجه فرنگی »»= به مقدار لازم
غوره »»= به مقدار لازم
آبلیمو »»= به مقدار لازم
آموزش آشپزی و طرز تهیه کوفته قلقلی
۱- پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید، سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزایید.
۲- تخم مرغ و آرد نخودچی را به مخلوط گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید.
۳- سپس آب را به مواد بالا اضافه کرده و هم بزنید.
۴- مقدار کافی روغن درون ماهی تابه ریخته و روی شعله گاز بگذارید، سپس مقداری از مایه کوفته قلقلی برداشته و شبیه توپک کوچک قلقلی کرده و داخل روغن داغ سرخ کنید.
۵- سعی کنید همه قسمت های کوفته قلقلی سرخ شود.
۶- سپس مقدار کمی روغن داخل ظرف دیگری ریخته و پیاز داغ را آماده کنید، سپس مقداری رب نیز به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید.
۷- گوجه های خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید، سپس مقداری آب، آبلیمو و غوره اضافه کنید.
۸- کوفته قلقلی های سرخ شده را داخل سس ریخته و بگذارید بپزند.
برای تزیین کوفته قلقلی می توانید از سبزی و ماست استفاده کرده و میل نمایید.
عکس نقاشی دخترونه زیبا با تصویر دختر زیبا با موهای روشن و آرایش اسموکی
عکس نقاشی پسرانه جالب با تصویر پسرهای سرباز خارجی
عکس نقاشی زیبا از طبیعت بارانی و جنگل های زیبا
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی
به گزارش رویونیز سوپ شیر و خامه از جمله پیش غذاهای مجلسی و خوشمزه است که بسیار راحت درست می شود و می توان به عنوان وعده اصلی غذا نیز میل کرد. این سوپ در انواع مختلف با جوپرک و بدون آن تهیه می شود. در ادامه روش پخت و طرز تهیه آن را آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
شیر »»= نیم لیتر
جوپرک »»= ۱۰۰ گرم
کتف مرغ »»= ۵ عدد
آب مرغ »»= ۳ پیمانه
هویج »»= ۱ عدد متوسط
آرد سفید »»= ۳ قاشق غذاخوری
خامه »»= ۱۰۰ میلی لیتر
جعفری »»= ۱ قاشق غذاخوری (ساطوری)
نمک و فلفل »»= به مقدار لازم
کره »»= ۵۰ گرم
* این مقدار مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیست.
۱- ابتدا از قبل جو را خیس کنید، سپس آن را آبکش کرده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
۲- مرغ را در قابلمه آب ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا آب پز شود، هویج
را رنده کنید، سپس هویج و آب مرغ را به جو اضافه کنید و بگذارید تا ۲۰
دقیقه بپزد و هویج نرم شود.
۳- کره را داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس آرد را به آن
افزوده و هم بزنید، بعد از ۱ دقیقه شیر را اضافه و مرتبا هم بزنید تا غلیظ
شود.
۴- سپس مرغ آب پز شده را از استخوان ها جدا کنید، با سس شیر مخلوط کرده و به جو اضافه کنید. نمک و فلفل و خامه را به سوپ شیر بیفزایید.
۵- یک دقیقه قبل از سرو کردن ، جعفری را به سوپ شیر اضافه کنید. اگر غلظت آن زیاد شده می توانید مقدار کمی آب جوش به غذا اضافه کنید.